Novosadski put 115
21000 Novi Sad, Srbija
Tel: +381 63 644 517
Virtuelna Tura 360o
Naslovna / Restoran

Restoranska Ponuda


NOVO!

Ekskluzivni restoran Hotela "Stari Krovovi" je dobio novi, renovirani izgled! Slike mozete pogledati ovde

O Restoranu

Restoran hotela "Stari Krovovi" nadaleko je čuven po dobroj usluzi, ljubaznom osoblju i raznovrsnim jelima bogatih ukusa o kojima se kasnije dugo i sa uživanjem priča. Vrhunski majstori i pravi poznavaoci kako domaćih, tako i internacionalnih kuhinja, svakodnevno pripremaju sveža i ukusna jela sa menija, a kojima ćete i Vi i svi vaši gosti biti zaista oduševljeni! Sala restorana može da primi ukupno 270 gostiju, prilagodljiva je za sve vrste svečanosti, slavlja, zabava, poslovnih sastanaka i drugih skupova. rado ćemo Vam izaći u susret i prilikom organizacije pomoći da uklopite sve detalje, kako bi događaj protekao u punom sjaju i sa uslugom na najvišem mogucem nivou! dobrom raspoloženju svakako će doprineti prijatan ambijent i muzika po vašem izboru.

Svečanosti

Nudimo Vam i kompletnu organizaciju svečanosti do najsitnijih detalja, tako da tokom boravka u "Starim Krovovima" možete u potpunosti da se opustite i prepustite proslavi značajnih događaja. sve prostorije su klimatizovane, a obezbeđen je i parking za automobile i autobuse koji je pod stalnim video nadzorom i nadzorom noćnog čuvara. Više informacija...

Poslovni Skupovi

Tajne dobrog poslovanja, ugovori i dobro realizovani projekti oduvek se vezuju za ambijent lišen strogog i formalnog kancelarijskog stila. Uz prijatnu atmosferu i ukusna jela, kakve nudi upravo restoran hotela "Stari Krovovi", uspešni poslovni rukočvi doprineće usponu Vaseg poslovanja. Kada planirate velike poslovne sastanke i proslave, moguće je i unapred rezervisati mesta, ali i parking za sve učesnike koji dolaze sopstvenim automobilom.