Novosadski put 115
21000 Novi Sad, Srbija
Tel: +381 63 644 517
Virtuelna Tura 360o
Naslovna / Smeštaj

Komforne sobe i apartmani učiniće Vaš boravak u hotelu Stari krovovi nezaboravnim. Bilo da Vam je potreban dnevni odmor za predah od puta, prenoćište, smeštaj za vikend ili na duži period u vreme održavanja brojnih manifestacija i događaja u Novom Sadu ( sajmova, festivala, itd.), na raspolaganju su Vam apartmani, jednokrevetne, dvokrevetne, kao i sobe sa tri i četiri udobna kreveta.
Maksimalan smeštajni kapacitet hotela je 205 mesta, tako da se za Stare krovove mnogi odlučuju i prilikom organizacije smeštaja za grupne posete Novom Sadu i okolini, kako za goste iz zemlje, tako i za turiste iz inostranstva.
Svaka soba ima ležaj, kupatilo sa tuš-kabinom i fenom za kosu. U sobama se nalaze i po jedan mini-bar, TV, direktna telefonska linija i klima uređaj. Ceo hotel pokriven je wireless signalom za besplatan pristup internetu. Gostima je takođe na raspolaganju i sobna usluga (Room Service).
Čuvani parking za putničke automobile i autobuse nalazi se ispred hotela i pod stalnim je nadzorom hotelskog obezbeđenja. Parking je za goste hotela potpuno besplatan i u slučaju većih poseta, može se rezervisati unapred.

Na raspolaganju su Vam: